Tom & Jerry

Måste bara säga att Tom & Jerry kex är så otroligt jävla gott! :D
Ensam med ett helt paket^^ Mums! :9


/Sandra


Tisdag

Hannes är på ngn resa med jobbet över natten. Så Leo å jag är ensamma. Det som är bra med att Hannes är borta är att Leo kan få sova i sängen^^ Så de blir myspys:)




Fick hem inbjudan till min mors bröllop idag :) ser fram emot de (:




/Sandra


Det är dyrt att ha hund :P

Leo har ju varit dålig i magen nu i lite över en vecka, och ingenting vi har gjort har hjälpt. Så idag va Hannes iväg med Leo till djursjukhuset för att se om det va ngt allvarligt. Dom tog ett blodprov, men det visade inget direkt ovanligt. Det enda var att Leos mage var lite uppsvullen. Dom trodde att han hade ngn tarm/maginfektion.
Så nu fick vi veterinärfoder som han ska äta, en "kräm" som han ska äta som lindrar magen, och sen några tabletter som ska ätas.

Alltså:
-Mat (för ca 3dagar)
-Piller
-"Kräm"

Detta lilla kalaset blev ca 2400kr. De va ju kul :P Det är sjukt hur jävla dyrt allt ska vara! Bara att komma in till veterinären och hon klämmer lite på magen- 384kr! För att klämma på magen! sjukt.
Sen att ta blodprovet- 256kr.. okej kanske? MEN sen att få resultatet av blodprover 800kr! Stöört! :P

Och varken dom eller vi vet egentligen inte vad som är fel på Leos mage :P Maten och det kanske inte äns funkar :P Men nu ska det väl göra det, hoppas jag :)

Det är dyrt att ha hund! :P och vi som ska ha en till ^^ ;)





Men Leo är glad iaf :) Han myser i sin nya säng med krokis ;)


<3


Imorron ska Hannes åka på ngt med jobbet å vara borta över natten. Så imorron och på onsdag får jag ha bilen å lämna/hämta Leo på dagis (; Får se om bilen är totalkvaddad när han kommer hem ;)

/Sandra

Fredag 25e = Lön :)

Dagen började bra, försov mig :P Skulle gått upp vid 05.00 och vart på jobbet 06.00. Men jag hade tydligen glömt att ställa klockan.. Så det är tur att jag har en liten hund som ville mysa å hoppade upp i sängen så att man vaknade. klockan 06.10 :P jag fick ju sova 1timme å 10 min längre iaf ;p

Våffeldagen idag, så jag har stått å gräddat våfflor på jobbet i över en timme till dom små barnen. Tråkigt, men gott (;

Hannes hämtade mig efter jobbet å vi åkte ut till tornby. Först till fyra tassar, eller djurmagasinet/djurkompaniet eller va de heter. :p Köpte en Bia-bädd till Leo. En stor som valpen får plats i sen oxå. :)

Sen gick vi in på Ikea, bara för att kolla lite. Vi hittade en schäslong på fyndförnan som hade neratt pris. Den bestämde vi oss för att spontanköpa :P Ska stå inne i sovrummet, ist för fotöljen som vi har där. Blir super ;)
Vi hittade oxå en krokodil till Leo (; Den tyckte han om ^^



Leo i nya sängen å med krokis (;

Schäslonen (;



Fredag= Tacos. (Förtyp 5e veckan i rad ;P )



/Sandra

onsdag, snart fredag

Idag är det onsdag, imorron är det torsdag å då är det ju nästan fredag. Så man kan säga att det typ är fredag imorron ;) Så man resonerar på jobbet (;

Jag brukar inte gilla nyponsoppa speciellt mycket. Brukar bara äta det när jag är sjuk, och då äter jag BARA nyponsoppa. Men nu har jag fått något supersug efter nyponsoppa, så nu är kylskåpet fullt å strax ska det ätas^^ Mummmms! :9


Var ute å lekte med Leo i snön i helgen. Gjorde en stor snöboll å sen gömde en pinne i den^^
Vart några filmer (:


http://www.youtube.com/watch?v=DOphsI-Vv0M
 

http://www.youtube.com/watch?v=CeqBK4zwoXU




/Sandra

Lugna Leo

Leo har blivit jättelugn och riktigt duktig när man är ute å går. Inne så brukar han för det mesta vara i samma rum som vi är. Men nu idag när jag kom hem gick han in å la sig i sängen å så låg han där inne i flera timmar.
Ute brukar han hoppa å studsa efter andra hundar å tycker att dom är jättekul. Men nu så tittar han lite, men bryr sig inte speciellt mycket mer.
Nu när han ligger i fotöljen så lägger han sig inte ner å slappar, utan ligger bara å tittar på mig, läänge.

Har han bara "vuxit upp" å blivit mer självständig å lugn, eller är han sjuk? (Han var ju dålig i magen i fredags-lördag å är fortfarande lite körig i magen) Är det ngt lustigt med magen?

Får hålla lite koll på honom å se om han blir "lustigare" eller så. Men jag tror ju egentligen inte att det är ngt med honom (:



/Sandra

Lördag

Leo har varit dålig i magen inatt. Vet inte vad de beror på, om han ätit ngt olämpligt? Så vi har fått springa upp flera ggr inatt för att han vill ut å bajsa.. Så imorse vart det att koka ris å kyckling som Leo fick äta för att bli bättre i magen. Nu har han slutat med bajsandet iaf. och han verkar må bättre :) Vart liten promenad ute i det fina vädret som verkade uppskattad (:

Här kommer lite bilder (:













.. Eller ganska många bilder ;)


/Sandra


vinter igen

Nu har det blivit vinter igen. Klockan ringde 05.00 och man tittar ut genom fönstret för att se "Hur mkt måste man klä på sig när man går ut med Leo?" och till min stora besvikelse är det minst 10cm snö ute. Vad i helvete!?!  Jahopp, bara att plocka fram dunjackan å dom trasiga, slitna vinterskorna . . :P usch.

Men nu så är det helg iaf :) Och de ska bli fint väder i helgen. 

Nu äre Varning för barn ^^ Kul(;


/Sandra

Whippet


Heeej^^

Veckorna går så otroligt fort! Redan fredag imorron igen :)
Den här helgen är Hannes hemma (Han jobbade förra helgen) så de blir mys(:

tittar runt bland massa whippetbloggar å kennlar. Älskar att titta på alla bilder å läsa om vad folk hittar på med sina hundar å se när dom leker^^ Så kul att se dom som har maaasssor med whippetar :) Jag vill oxå^^





Haha. Hitta en bild från när vi köpte Leo. I bilen påväg hem. Han ser så lessen ut ;p Han är lik Dobby i Harry Potter (;





Älskar vår lille Leo ^^ <3

/Sandra

Tulpaner

Fick fina tulpaner av mamma, janne å Camilla när dom var här på fika i söndags(: Vårigt^^









/Sandra

Tisdag / Dag 17 – Min favoritfödelsedag

Dag 17 – Min favoritfödelsedag
Höm, borde väl kanske vara ngn gång från min barndom. Men mitt minne är värdelöst, å jag kommer inte ihåg någon (?) :P Men, jag hade ju ett mc donalds kalas när jag va liten, typ 6kanske? De ser kul ut på alla bilderna ;D


Haha, vet inte riktigt hur han ligger :P Vikt sig lite^^


<3


Kepsöron ;)


Ikväll börjar Desperate housewives :D Gillar gillar gillar ! ^^


/Sandra

Hemma hos mamma

Mamma, Janne å Camilla var hemma hos oss förut å fikade:) Bra att få besök ibland så att man måste städa ;)

Följde med dom hem sen för att äta^^ Gott med hemlagad mat<3 Kött, potatisgratäng å beasås ;) Mummms:9



/Sandra

Promenad i vårsolen

Leo och jag har varit ute å gått i valla å gamla linköping idag i vårsolen:) Jätteskönt :)







Myspys^^ <3


/Sandra


Dag 16 – Vad hade jag på mig i dag?

Gud så fort den här veckan har gått. Ovanlugt fort:) Redan fredag^^

Dag 16 – Vad hade jag på mig i dag?
Till jobbet/ efter jobbet. Jeans & linne.
På jobbet. Arbetskläder.
Hemma. Mjukisar.
(;

Lyssnar på melodifestivalens cd(: Många bra låtar iår. Imorron är det final. Får se hur det går å om sverige får skämmas i eurovision ;)





/Sandra

Haag

Idag har jag å Hannes vart ute på ikano. Jag va tvungen att köpa en jacka. Vi va på stan igår å tittade, men hittade ingen då. Bara en som va jättedyr (4000:-) Liiite för dyrt. :P Sa att jag aldrig skulle köpa en för mer än 1000:- .. Och idag hittade jag en för 600. Billigt tyckte jag. Men sen hittade jag ju en supernajsig hoodtröja, 1200 som jag fick ett ryck å köpte :/ :P "Aldrig en jacka för över tusen.. men en tröja går bra" Förstår inte riktigt hur jag tänker.. Så nu är kontot tömt å jag får leva på nudlar i resten av månaden :P Men nu är det glömt :P


Sen när vi kom hem låg det ett brev nere i trappen. Adresserad till Sandra Caroline Haag och ett ? på. Det är tydligen jag som är Sandra Haag :P Haha^^ Mamma ska ju gifta sig nu i sommar, å då ska dom hete Haag. Men eftersom mamma hette Haag när hon va liten va hon tvungen att byta efternamn innan dom gifte sig först. Och då fick jag å syster oxå göra det. Så nu heter jag inte Johansson längre. Känns lite skumt :P Vad ska man göra nu då? måste man ringa runt till folk å grejer å berätta att man ändrat? Vet inget. :P Måste iaf skicka in grejs till transportstyrelsen så att man får ett nytt körkort iaf. :p Får gå ner på stan imorron å ta ett nytt kort eller ngt. menmen. :P


/Sandra Haag

Dag 15 – Mina drömmar

mina drömmar när jag sover, eller mina framtidsdrömmar?

mina sovdrömmar- brukar drömma massa lustiga saker.. om jobbet har jag drömt mkt nu, att jag städar å rensar i frysen:P att jag tappar ut skurhinkar i hissen... jobbiga saker :P Brukar oxå drömma sånna här hellustiga saker som inte alls har ngt med verkligheten att göra. Dom tycker jg oftast om, lite skoj. Drömde för ett par dagar sen att jag typ va på rymmen, sprang omkring ute vid industrigatorna ute i tornby(fast det va inte där ändå) å massa grejor... :P


mina framtidsdrömmar- skulle väl vilja börja plugga inom en snar framtid. skulle vilja plugga till psykolog, men jag kommer inte komma in. har för dåliga betyg :( Då får de förhoppningsvis bli socionom ist. Om jag kommer in nu, de är ju så många som söker nu. Jag sökte socionom ditekt efter studenten, och kom in. Men kände inte för att sätta mig i skolbänken 4år till direkt efter gymnasiet. så tackade nej då. Skulle bli så sjukt sur om jag inte kommer in nu å veta att jag hade chansen förut men inte tog den. :p Vill jobba med barn som har det svårt på olika sätt.

Efter pluggandet vill man ju ha barn. Vill ha en ordentlig utbildning å inkomst innan. Två pojkar ska det vara, Hugo å Albin. (Kommer säkert få två jobbiga tjejer bara för de:P ) Men det är långt kvar tills dess.

En sommarstuga ska jag ha sen oxå. Fin. Stor tomt nära vatten. Där mina två små whippetpojkar kan springa löst å jaga å busa med varandra:) och barnen får väl va dör ngn stans oxå ;D :p

Bara pojkar runt omkring mig, pojkvän, två pojkhundar å två pojkbarn ;) Tycker inte om tjejer. :p Jobbiga. har alltid tyckt om killar bättre. roligare(:

Snorkla är ngt jag skulle vilja göra innan jag dör :P bland fina fiskar å koraller ;)

Vi får se hur allt blir (;






/Sandra

Luktar vår

Det luktar vår ute ^^  Imorse när jag gick till jobbet va de ljust ute, nästan som mitt på dan(: så himla skönt.
06.45




Leo har fått en ny leksak. En boll som man lägger godis i som han måste få ut, som låter när den rullar. Lite halvläskig i början med det otäcka ljudet, men sen när han märkte att det kom godis ut den va de jättekul (;




Nu blir det att plocka ur, och in i diskmaskinen, å sen ska jag nod ta å damma lite. Hannes har ju vart gullig å städat golvet idag, så jag får väl ta å bidra med ngt oxå (;

/Sandra

Dag 14 – Mina rädslor

Spindlar! USCH! äckliga länga ben med äckliga kroppar. Måste man säga mer?





Måndag idag. Ny vecka. jobba som vanligt. Hannes hämtade mig efter jobbet så åkte vi å handlade. Köpte en supergod bulle^^ Det är ju nyttigt å bra. Känner hur fettet bara växer på kroppen, men ändå bara äter man å äter. som sagt, ingen självdiciplin. :P men de är gott.

Saft å Bulle... (;


Nu har hunddagiset öppnat igen, så Leo har vart där å lekt med Tingla, Rex å Romeo(:  
Han har legat å sovit nu ända sen han kom hem, vid 13. Helt slut^^ men de är bra att han får springa å leka av sig med sina kompisar (:



/Sandra


^^

Leo ligger här å morrar å skäller i sömnen^^ supersöt.
Får se om han blir lika galen som den här hunden(;

http://www.youtube.com/watch?v=grEypMDqvTE
 


/Sandra

Promenad i vårsolen

Idag är det fint väder, strålande sol och snön håller på att försvinna :) Riktigt skönt att vara ute. Blev promenad i tannefors å lite runt stångån. Det var massa ankor och två svanar i ån, det tyckte Leo var jättespännande(; Han hade nog gärna hoppat i å jagat dom lite, men svanen tyckte inte om Leo. Den väste bara åt honom ;)



Hittade en sån där blomma, snödroppe eller va dom kallas? vårblomma (:
Nu hoppas jag verkligen verkligen inte att det blir ngt mer snöoväder, som de vart sist nu när snön höll på att försvinna. Då flyttar jag till spanien eller ngt. :P

Var hemma hos mamma igår å kollade på melodifestivalen. Ett jävla skämt måste jag säga. Alla dåliga låtar gick vidare.. Men visst, vi kan ju skicka Sara Varga till eurovision så kan vi hamna sist å göra bort sverige. Går bra för mig. :P


/Sandra

Burlesque

Hannes är ute å partajar med jobbarkompisarna, så då får jag passa på att titta på lite "Sandra filmer" som Hannes brukar kalla dom ;)

Burlesque fick det bli. Superbra! Och jag måste bara säga.. Jag är inte en sån tjej som tycker att skådespelare, sångare eller andra artister är snygga. Är inte sån som dreglar över folk på tv. Tycker att tjejer som gör de är väldigt larviga, fattar aldrig grejen.. men nu... Cam Gigandet. Jag dreglar! ^^ Gud så jäkla snygg han är! Sjukt! :P Nu har jag oxå en sån där snygg grabb på tv som jag kan dregla över. ^^ Mmmh!








Vet inte om de  beror på att jag är ensam å övergiven som jag tycker att han är så snygg. men men.. :9 ^^


/Sandra

Dag 13 – Den här månaden

Det händer lite allt möjligt den här månaden.
Igår 3e Fyllde mamma år <3 :)
Imorron ska vi fira henne lite (:

Om ca 2 veckor (15-16) föds förhoppningsvis vår valp :) Om dom inte får ngn hane så får vi ta en valp från en annan kennel som fick valpar idag :)

15e man kan börja söka utbildning inför hösten.

15e börjar oxå en ny sesong av Desperate housewives ;D 

(Händer väldigt mkt 15e mars, Valpar, Desperate å söka skola(: )

Det är ju final i Melodifestivalen oxå, den 12e? 


Sen får vi se vad som mer händer å sker (:




Lille valp Leo^^ <3


/Sandra


Dag 12 – Det här får mig att gråta

Det är ganska mångasaker som kan få mig att börja gråta.. Är en riktig vekling ;)

Man gråter ju till alla sorgliga å lyckliga filmer å tv-serier. ex. Sofias änglar, Extreme home makeover, Titanic, Micke & Molle, Lejonkungen ... m.fl. !

Jag kan även ha såna här dagar då man tjuter för ALLT! Man gråter för allt på tv, allt som Hannes säger å allt man gör.. :P

Jag kan oxå börja gråta om man blir riktigtriktigt skrämd.. Var en stooor spindel som kröp på mitt ben en gång i bilen som jag upptäckte. Skrik, panik å tårar! Gillar Inte spindlar!

Glädjetårar. Om ngt är riktigt kul^^ Jag å Hannes ligga på kvällarna när man ska sova å man börjar prata om ngt som egentligen inte är kul, men som är så tråkigt så de blir kul ;D Älskart^^

Om man är riktigt arg kan jag börja gråta av frustration..

Det kan va skönt att gråta ibland tycker jag allt. Bra att få ladda ur :)







/Sandra

Dag 11 – Mina syskon

Idag är det superfint väder, sol sol strålande sol! :) Nu ber vi till gud om att solen får vara kvar och att det absolut inte ska bli ngt snöoväder igen! Nu vill vi ha bort snön så att det kan bli vår och sommar! :D



Dag 11 - Mina syskon
Har bara ett syskon, lillasyster Camilla(:
Fyller 14 i höst. Börjar bli stor nu, å de märks. :p Hittar på massa dumheter nu för tiden.. men det är kanske så dagens ungdomar är idag? :P Men jag älskar henne ändå, även fast hon kan vara lite korkad ibland ;) <3




/Sandra

Dag 10 – Det här upprör mig

Det som verkligen upprör mig är föräldrar som totalförstör sina barn, genom att skämma bort dom så jävla dant!
Och när "barnen" som växer upp och blir 20+ inte förstår att dom har problem !? 
Jag vet flera personer som är så bortskämda å förstörda så dom beter sig dåligt mot sin omgivnng. Vart ska man börja? HM.

"Barnen":

- Får allt dom pekar på. För att det är "synd" om dom, eller dom blir sura för att dom inte får det. Föräldrarna är konflikträdda?

- "Barn" som sover i sin mammas å pappas säng. MELLAN föräldrarna när dom är 20+ !!!!! ALLVARLIGT!?!?

- Kallar sina föräldrar "Mami" å "Papi". Alltså inte på skoj, utan som är seriösa.

- ALLT kretsar kring dom. Gör det inte det blir dom sura.

- "uups, jag glömde.. äch, du vet hur jag är"

- "
Barnen" (Fortfarande 20+) sitter i "papis" knä. !


Folk har så jävla svårt att klippa navelsträngen nu för tiden! Det är ju föräldrarnas fel i grunden, eftersom dom lär barnen att det är okej att bete sig såhär. Men snälla!? Lår barnen växa, få egna erfarenheter, och ett EGET liv! Håll inte kvar dom i knät eller i sängen mellan er!

Usch. Jag blir påriktigt upprörd!





/Sandra


RSS 2.0